Covid-19/Asnjë vdekje, rregjistrohen 148 raste të reja në Kosovë

Kosova ditën e sotme nuk ka rregjistruar asnjë viktimë,ndërsa janë kryer 1028 testime ku 148 raste kanë rezultuar pozitiv  me Covid-19.

Shpërndarja gjeografike e rasteve:

Komuna Prishtinë 66 raste, komuna Gjilan 14 raste, komuna Mitrovicë 14 raste, komuna Fushë Kosovë 10 raste, komuna Deçan 6 raste, komuna Drenas 6 raste, komuna Pejë 6 raste, komuna Prizren 5 raste, komuna Vushtrri 5 raste, komuna Lipjan 4 raste, komuna Ferizaj 2 raste, komuna Shtime 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Kamenicë, Malishevë, Novobërdë dhe Podujevë.