Një udhëtim në Krujën e traditës e Historisë-Nëpër Shqipëri

Udhëtimin e fundit për këtë sezon të programit “Nëpër Shqipëri” kemi vendosur t’ja dedikojmë një ndër destinacioneve më të rëndësishme Shqiptare, Krujës, ku ndërthuren krejt natyrshëm turizmi historik dhe shpirtëror, por edhe natyra e ushqimi.

Do t’ju tregojmë për shpellën e shenjtë të Sari Salltikut për Krujën e Skënderbeut me Muzeun Kështjellën dhe pazarin karakteristik. Do të takojmë edhe Bujar Bardhin i cili ka ndërtuar një fermë fantastike.

The post Një udhëtim në Krujën e traditës e Historisë-Nëpër Shqipëri appeared first on Abc News.