Nuk ka drekë më të shëndetshme se mishi i peshkut!

Dhe kur është i marinuar kështu, atëherë patjetër do t’ju shkojë lëngu gojës!

 

Përbërësit:
1 kg mish peshku sipas shijes,
kripë,
piper,
vaj,
zhumbricë,
fletë majdanozi,
rozmarinë,
1 kokë hudhre,
1/2 e lëngut të limonit Përgatitja: Peshkun pastrojeni dhe lajeni mirë, qitni kripë dhe pak piper. Pritni erëzat dhe shtoni lëngun e limonit, ndërkaq hudhrën shtypeni.