Wefa publikon rënditjen e 10 klubeve më të mira në Europë, kryeson Bayern Munchen

UEFA ka publikuar rënditjen për klube pas tre ndeshjeve të para në Champions dhe Europa League.

Kampionët në fuqi të Europës Bayern Munchen kryeson duke lënë dy gjigandët spanjollë Barcelona dhe Real Madrid.

E vetmja italiane në Top 10 është Juventus, ndërsa vihet re dominimi anglo-spanjoll.

10 më të mirët sipas UEFA-s

1 Bayern München (GJER) 117,000
2 Barcellona (SPA) 112,000
3 Real Madrid (SPA) 108,000
4 Juventus (ITA) 107,000
5 Atlético Madrid (SPA) 106,000
6 Manchester City (ANG) 100,000
7 Manchester United (ANG) 95,000
7 Paris Saint-Germain (FRA) 95,000
9 Sevilla (SPA) 88,000
10 Liverpool (ANG) 87,000

RËNDITJA E PLOTË